Tyttö joka halusi naulata itsensä seinään. Osa 1

Runoilija Childish

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

himmel, sukeltakaa!
 

Jos oman elämänsä voisi aloittaa sanoilla "olipa kerran", siirtäisi se monta kipeää asiaa menneisyyteen.
Mutta koska kukaan meistä ei elä satua (mikäli elää yhtään mitään) emme voi aloittaa muulla kuin esittelemällä itsemme.
Minun tapauksessani nimi on vain jotain minkä vanhempani minulle antoivat, voimme sivuuttaa sen. Nimi ei kerro minusta mitään.
Voin vain sanoa olevani yksi universumin monista arvista joita voi kutsua ihmisiksi.
Ja silti en tunne kuuluvani tuohon mittaamattomaan verkkoon.
Sanovat että elän maailmassa josta puuttuu järki, vain tunteiden vallitessa. Ja järjettömät tunteet tappavat ihmisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot