Festarit

Runoilija Karpalo


Minulla ei ole sanoja
kuvaamaan tätä

-  on vain 
tunteita.

Minä olen tunne.

Olen, olen,

keikistellen. Sinä naurat,

t a i k a a   k a i k k i a l l a .



 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut