Liian herkkä
lapsesta saakka
Eivät kestäneet kyyneleitäni -
jäädytin kyyneleet
pakkashileiksi ikkunaan
Nyt ne vuotavat taas, kun
ei ole ketään, joka sanoisi
kun ei ole mitään, mikä estäisi
Vuotakoon perkele.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä on niin totta
erityisherkkyyttä
Sivut