Sen pienen hetken, keväisen
valon heijastuksessa,
kuvittelin,
että osaisin olla kevyempi mieleltäni,
ilosta helmeilevä sielultani.
Osaisin päästää irti surusta.
Mutta, muuttaako korppi väriään,
laulaako koskaan kuin
satakieli?
Surunlapsi on osansa valinnut.
Sielulintu lentää hämärässä.
Siiveniskut haavoina sydämessä.
Siiveniskut haavoina sydämessä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut