Minä hengitän

Runoilija Karpalo

Minä hengitän hiljaa
tätä elämää pois

elämisen rikkaus häikäisee silmiä!
Toisiamme vain

me emme enää näe
oletus

Kommentit

Kovin särkyvän herkkää kerrontaa
varman tuhon edessä vastakohtien läsnä ollessa

pidin 
Herkkää ja kaunista. Jotenkin tosi romanttinen runo.
Hyvin kuvattu Parisuhteen raadollisuutta..
Tässä on jotain tuttua, joka kosketti. Hieno runo!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut