Äidin osa

Runoilija Karpalo

Torvet soivat
fanfaarit raikuvat

jossain muualla

Tässä kohdin ei 
pihaustakaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Murrosikäisen väsynyt äiti....
Juuri se noin taitaa olla
Muutamalla rivillä hyvin kuvattu kun riemu ja kiitos on muualla. Kiitos runostasi!
Äitejäkin täytyy muistaa ja kunnioittaa.
Voimia vielä hetkeksi, ehkä se helpottaa jossain vaiheessa ja äiti saa kiitoksiakin.
Kasvattajan työ ei helppoa ole.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut