Kaiken jälkeen

Runoilija Karpalo

Juu, ei se haittaa -
               sanoin

luulin niin itsekin

      kunnes
lähdettyäsi

kehoni värisi kuin haavan lehti

       kaiken tämän jälkeen se muisti       ihan

kaiken

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinkin voi käydä, mutta eteenpäin vain.
... Ja joskus keho myös nytkähtää, ainakin omani, iih 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut