Sankari

Runoilija Karpalo

Kesken kiukkuisen ajatuskuplan
muistin
mitä tarkoittaa Rakkaus

pyyhin pois kaikki pahat sanat,
         kirjoitin tilalle:

Onneksi olet löytynyt,
   olet oman elämäsi 
Sankari

Rakastavat ajatukset ovat se pelastusrengas,

          jota olet ikäsi etsinyt.





 
oletus

Kommentit

Kaunis ja voimaannuttava
Kiitos!
 
Upean sankarillinen ja rakkauden täyteinen runo <3
Kiitos!
Hyvillä ajatuksilla pääsee pitemmälle

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut