En minä syntynyt tähän maailmaan minä kuolin tähän.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 16.1.2019 22:51 superNatiivi Lämmin kiitos herätetystä ajatuksesta! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut