Rakkaalleni

Runoilija Karpalo

Tänään
saatoin kävellä ohitsesi,
katsoa samaa ohjelmaa,
nähdä saman kuun.

Hymyillä samalla sekunnilla.
Sillä sekunnilla, me olimme hetken yhtä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, kiitos

Runosi on kaunis!

Hieno oivallus runossasi, rakastumisen mahdollisuus.

Ihana. Ei voi muuta sanoa..

Ihana. Ei voi muuta sanoa..

Ohikiitävä hetki oikean ihmisen seurassa voi merkitä todella paljon.Hieno oli runosi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut