Odotan

Runoilija Karpalo


Raidalliset sukat jalassa

odotan.
Hartiat kaipaisivat kosketusta,
huulet rohtuvat
kylmästä tuulesta. 


Maski paikoilleen, ei sitä
kukaan huomaa,

että näitä huulia ei ole suudeltu
aikoihin.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti hyvin tuttu tunne monelle, näinä aikoina, valitettavasti.
maskista se olen huomannut, että miehet katsovat silmiini ja kauan, hyvä runosi kertoo yksinäisyydestä
Koskettaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut