minut hylättiin
vielä kerran
uudelleen
ja uudelleen
mitä vielä
pitää eteen tulla?
Hautasi näyttää kauniilta
kun hämärtää.
Se kertoo sinusta.
Enkelit siinä,
enkeli sinä.
Ja tuikkivat kynttilät.
Ikävöin sinua niin.
mietin yhä
mitä kaikkea kestäisin
kuinka paljon tulee vielä
heikoille harteille kannettavaksi
mutta kun jo näinkin pitkällä
pakko jaksaa vielä vähän lisää
minut hylättiin
ja taivas otti rakkaan,
kuitenkin omansa,
luokseen
vielä kerran
minäkin sinne pääsen
ja silloin
kaikki on hyvin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi