Ystävä auttaa jaksamaan
hä on myös hyvä kuuntelemaan,
ystävä tukee ja voimia antaa
jos taakkoja on,ne kanssani kantaa,
ystävä toivon luo huomiseen
valoa tuo päivään jokaiseen.
Selite:
Näpertelin ystävänpäiväkortteja ja kirjoittelin
tällaisen runon niihin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää <3
hellänkaunista.
Heleppo yhtyvä runosanomaan.
Kyllä hyvä ystävä on tärkee elämässä.
Ihastuttava runo ystävyydestä:)