Viimeinen ilta

Runoilija Qothique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2003
Viimeksi paikalla: 7.7.2023 21:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1990

Q on viettänyt hieman hiljaiseloa, enkä lupaa edes parantaa tapojani ;)
 

Orpolapset sateessa
katselevat tähtisädetikkuja
ikkunoissa

Herkkä hymy
Kohti aurinkoa
Vieno pyyntö

Saada rakastaa

Viimeiset tahdit
orkesterin jo poistuessa
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten tässä runossa käykään selväksi, kuinka epäreilu ja eriarvoinen paikka maailma on.

nyyh, runo on kaunis.

Herkän kaunis runo toiveikkuudesta.

IHANA!! Tuli aivan itku ku on niin kaunis<3

Tosi herkkä, kaunis runo, juuri sellainen kuin kaikkien runojen kuuluisi olla, arvituksellinen ja monella tapaa ymmärrettävä.

Moniuloitteinen ja -kerroksellinen runo. Herkisti ajattelemaan pinnan alle. Tykkään :)

Tähtisädetikkuja...
Kaunista.
Tunnelma muodostuu erittäin helposti.

Edelliset sanoivatkin jo kaiken mitä olin aikomassa sanoa.

Omalla tavallaan kaunis, herkkä. Voin nähdä kyyneleiset kasvot ikkunoissa.

oih.. todella kaunis ja koskettava runo :>

Kaunis...haikea ja jotenkin koskettavan surumielinen...tykkäsin!

no mie voisin sitten rehellisesti sanoa etten jaksa kiinnostua niin paljon näistä koskettavista runoista, vaikka oisivatki hyviä. tuntuu että niitä on joka nurkalla täällä, vaikka mitä mie valitan, ko koko sivusto nyt on vähän sen suuntanen.. vastarannan kiiskinä voisin nyt tämänki sanoa..

Ihana runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot