Tahtoisin tuntea ihosi,
vasten vartaloani.
Saavuttaa kosketuksen,
suudelman huulien.
Havaita lämmön,
keskinäisen rakkauden.
Saavuttaa tärkeyden,
ystävyyden lämpöisen.
Tahdon sinut,
sinut vain.
Kun vain tietäisit sen,
keskinäisen rakkauden.
Tahtoisin tuntea ihosi,
vasten vartaloani.
Saavuttaa kosketuksen,
suudelman huulien.
Havaita lämmön,
keskinäisen rakkauden.
Selite:
Juuh toistoa
saman lauseen
tärkeyden.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kerrassaan suloinen, pehmeä, tunteikas ja elävä runo. Tykkäsin ihan sataa.
ihana