suven kylpijän
nautinnollinen tanssi
luonnon loistokkuus
kuva: Marja Lindberg
nautinnollinen tanssi
luonnon loistokkuus
kuva: Marja Lindberg
Selite:
runon ja suvenpäivä 2022
Upea kuva inspiroi runoon. Kiitos Marja Lindberg!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut