pohjakosketus oli vain alkusoitto upposin paskaanoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 29.5.2020 15:41 Star Oijoi, ei oikein ole hyvä runo tähän aikaan, eikä milloinkaan <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 29.5.2020 16:01 JustJoe Rehellistä tunneilmausta. Voimia ja kovempaa pohjaa toivottaen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 29.5.2020 17:19 aquarius joskus näitä kohtaa pääasia ettei pää vajoa pinnana alle hyvin kiteytetty elämän sattumanvaraisuutta Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
pääasia ettei pää vajoa pinnana alle
hyvin kiteytetty elämän sattumanvaraisuutta
Sivut