oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.4.2020 13:50 Star Koskettavaa kerrontaa, elämässä tapahtuu paljon ihmeellisyyksiä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.4.2020 21:13 DC_10 Hieno. Muistuttaa minua joutsenten uskollisuudesta. Samalle paikalle ja elämänkumppanille. Kuin kertojastakin tämä sama uskollisuus ja pitkämielisyys huokuu. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut