läpinäkyvä ja silti todellinen jouluyön ihme enkelin puhdas sydän valona meille loistaa oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 18.12.2020 3:48 Star Kerrassaan upeasti ajateltu jälleen, Sinulla on kultainen sydän <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.12.2020 14:06 lehdetönpuu Runo on paljon antava Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut