byrokratian lupaus oli taas vitsi ei naurattanut oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 1.6.2020 18:45 Star Aina ei tarvitse olla huumorintajuinen, aika korjaa tilanteen <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut