kipu
ainoa pysyvä ystäväni
ainoa joka on saanut minut kokonaan
ja silti
liian täysinä päivinä
vaihtaisin sen
ammottavaan tyhjyyteen
ja huokaus kävisi lävitseni
kuin tuuli
puhaltaisi mustelmat
poispäin sydämestä
Selite:
"Kun mikään ei tunnu miltään, kipu korvaa ystävän." Chisu - Sabotage
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän tästä, luin muutamaan kertaan, koska mietin paljon kirjoitettua, mutta teksti on hienosti saatu kasaan, eikä se lopu kesken. Näen itseni tästä runosta. :)
Hienosti kuvailtu.
Osui ja upposi,erittäin korkealta ja kovaa!