Pieni kevät

Runoilija Ypö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 13.1.2022 18:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus liittyy moniin sellaisiin yhteyksiin,
mihin emme rakkauskysymystä miellä,
koska olemme kaventaneet rakkaus-sanan merkityksen.
Lämmin kiitos kommenteista, erityisesti kriittisistä!
 

tämä pieni
elämäni

vierelläni
kaatuvat hongat jalavat

polulle
sataa lunta rapaa

linnut
rientävät minkä entävät

siniseen tummaan
nimenomaan ei turkoosiin
tuleentuvaan

sinne lennän
odottamaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ypö Hah! 9.6.2015 0 Runo
Ypö Päivänkierto 28.5.2014 0 Runo
Ypö Polvesta... 28.5.2014 0 Runo
Ypö Vuodenajat 20.4.2014 1 Runo
Ypö Pieni kevät 16.3.2014 0 Runo
Ypö Ajat 6.1.2014 0 Runo