rakastaa, ei rakasta
vittu, kuin lasten loru
välillä olen hyvä
välillä paska
en vain tiedä olleeni
kumpikaan, ihan vai ollut
olen pihalla kuin lumiukko
tässä tammikuussa vain kuralätäkkö
kauanko jaksan oikkuja
vai kuljenko omia polkuja
Hamletin sanoin
ollako vai eikö olla
yhdessä tai erillään
siitä tuli pulma
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit