Loma

Runoilija Ransu

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 22.3.2015
Viimeksi paikalla: 26.12.2021 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
makaan nurtsilla
paan öögat kii
ja lysnaan
ku fogelit sjungaa

annan suuliksen skriinaa
ja tuulen blosaa hiljalleen
ja hyväillä
mun paljasta magaa

pimpparit pörrää
blumstereissa
antaa niitten tehä duunii
mut mulla on leedis
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää tykkää tästä lomasta, eiku runosta joka kertoo lomasta =)
Mä snaijasin tän aika hyvin. ;)
Hyvin kirjoitettu. Kirjoita ihmeessä lisää runoja, kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot