Polkuni

Runoilija Hessu Hopo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2003
Viimeksi paikalla: 23.2.2021 1:05

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

"Be gentle, kind, and beautiful, yet firm and strong, both mentally and physically." Keiko Fukuda, 9. dan
 

1.
Uusi päivä alkaa jälleen uudelleen.
Mä kasvoni pesen, hampaani harjaan,
sänkyni sijaan ja katson ulos maailmaa ja mietin:
Mahdanko tänään mä uuden onnen löytää,
mahtaako tänään uusi elämä alkaa?
Näitä polkuja kauan kulkenut oon,
löydänkö koskaan määränpäätä tuntematonta?
En tiedä onko näin, mutta toivon
toivon aina uuden polun,
uuden elämän mä löytäväni toivon.
Löydänkö koskaan mä sitä oikeaa,
mä tieni päätä, joka jokaiselle luvattu on?

Chorus:
Olen polkuja näitä tallannut,
liian kauan näitä teitä kulkenut.
Polkuja näitä kuljen edelleen,
näitä samoja vanhoja aina kuljen uudelleen
Olen polkuja näitä tallannut,
näitä liian kauan kulkenut.

2.
Mä olen kantanut arkkua, Leevi jaksanut ei enempää.
Hänen kanssaan paljon näin, paljon koin.
Me yhdessä tallasimme samoja polkuja,
näitä samoja teitä yhdessä aina.
Hän jaksanutkaan ei kanssani loppuun asti,
joutui matkan kesken jättämään.
Ei jaksanut Leevi yrittää, häntä kuitenkin kaipaan.
Hän ystäväni oli, matkakumppani elämän teillä.
Häntä kaipaan päivänä jokaisena
kanssani näitä elämän polkuja kulkemaan.

Chorus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot