For ponies.

Runoilija Shadow The Assassin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I've found my muse.
 

Kieroutuma on nimeni,
naurettavaa,
kuten joku sen lausuisi

päivä päivältä kauniimpi,
hullumpi,
kuin se ajatus,
joka verhoaa mielesi.

raivosta syntyy intohimoa,
toivoa,
ja aamuhetkenä orastavaa rakkautta.
kaikkivoipaista ja palavaa.

Selite: 
mm.-.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot