Loputon tie

Runoilija Lorelei

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko tyttönä parempaa ollakaan,
kun voi koruilla hameilla koristaa.
Onko kellään yhtä sen hauskempaa,
kun tyttö porukalla nauretaan.
Saako halausta mitään niin ihanaa,
kuin halaa tyttöä pientä taikka lihavaa.
Kuulitko kenkien kopinan,
kuulet tyttöjen sisäisen prinsessan.
On tytöt kauniita kaikki päällä maan,
olen onnekas, olen tyttö
ja tulen aina olemaan.
 

Olen tottunut ikuiseen
tuskaan,
olen oppinut näkemään
mustaa.
Olin oppinut vihaamaan
itseäni,
olin oppinut pitämään
mielessäni.
Mitä kaikkea teinkään
Väärin,
miten itsesäälissä
häärin.
Loputon on matkani täällä,
loputon ellen kelkkaani käännä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot