Etelässä

Runoilija Anchorage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2019
Viimeksi paikalla: 24.7.2020 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hapuileva, aloitteleva novellisti, joka tuntee vetoa rakkausrunoihin.
Suosittelen:
 
Jaa, etelässä ollaan
kolmen viikon pohjoinen
jahtiloma takana

Mitähän tekisi?
Ainakin sorsia pitää käväistä
Peukalojärvellä ampumassa

Teeriä Kiteellä,
metsoja Ilomantsissa,
jäniksiä Savonlinnassa

Eiköhän tässä,
muutama viikko muljahda,
ennen hirvijahtia.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet todella erähenkinen ihminen, mikäpäs sen mukavempaa <3
Syksy on mukavaa aikaa.
 

Käyttäjän kaikki runot