Ei se pysy kätköissä silmissämme
Ei sitä piilota mielemme äänet
Ei sydänten salat
Tuulet sitä kuiskaavat
Meret sen nimeä lausuvat
Maa sen laulua laulaa
Luonto sitä toistaa
Synnyimme
Elämme
Kuolemme
Olemme Se
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno.
Upea runo joka sai miettimään tätä elämää.
<3
hengellisyys tulee kauniisti ja koskettavasti esille runossasi!