Hakemustenkäsittelijät näkivät toimistossaan Jumalan

Runoilija Rishi Rishinpoika

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.3.2019
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 21:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 







Tämä tapahtui juuri ennen lomien alkua - vai oliko se niiden jälkeen - joka tapauksessa vähemmän huurua kuin lars of the wolfbeetin pippaloissa, edellisyö täynnä torakoiden tunkua jotka koettavat edetä systeemissä ympyrää.

Näiden hikisten hetkien keskellä ei ehkä monikaan nähnyt tätä, mutta viimeisen rivin alimman ylähyllyn suuripieni leimannuolijan tyttärenpojan entinen isolapsi kykeni vilaukselta näkemään huoneen keskellä olevan viherkasvin kuihtuvien köynnösten läpi Jumalan Silmän katsovan häntä suoraan kuin silmästä silmään suoraan katsotaan.

Mitä tapahtui tapahtui tämän jälkeen ei ole oleellista,


hyvää huomenta

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno otsikko.
 

Käyttäjän kaikki runot