Menetys

Runoilija Hexuli

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.3.2019
Viimeksi paikalla: 7.11.2024 19:54

Asuinpaikka: Orimattila
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olen siinä hetkessä,
kun sanoilla et pysty asioita muuttamaan,
Siinä hetkessä,
kun anteeksipyyntö ei auta.
Se hetki kun asiat tapahtuivat,
enkä voinut enää tehdä mitään muuta kuin odottaa.
Entä jos olisin nähnyt?
Entä jos oma reagointinopeus olisi ollut parenpi?
Olisinko voinut vaikuttaa?
Vaikka olit vain koira,
Näiden muutaman kuukauden aikana joina pääsin rapsuttamaan sinua,
Minä aloin pitämään sinusta.
Nyt sinua ei ole, enkä voi rapsuttaa sinua.
Ei auta anteeksipyyntö, se ei tuo sinua takaisin ❤️
Selite: 
13.12. minulle tärkeän ihmisen rakas koira jäi auton alle, koira oli minun valvonnassa, enkä itse huomannut toista koiranulkoiluttajaa, ennenkuin oli liian myöhäistä. Syyllisyys kalvaa mieltä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässäkin yhteydessä voin vilpittömästi todeta, että otan osaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot