pedontappaja

Runoilija a5bc55df60dedfdc358a6df347bcdeff

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.5.2024

mutta kai jokainen tarvitsee
käden johon tarttua
kun on pää
jonka sisällä 
on niin kovin pimeää
 

Mulla on valomiekka
Joka leikkaa, hajottaa
Pimeimmänkin pimeyden
Oon tässä
Ei sun tarvi enää koskaan olla yksin pimeässä
Mulla on batmanpaita
Kun sen päälleni laitan
Pystyn mihin vaan
Mulla on ehkä hennot kädet
Mutta ne lyö hirviöitäsi niin lujaa että ne vaan käpertyy piiloon nuoleen haavojaan
Eikä hetkeen uskalla toistaa vanhoja kaavojaan
Itke vaan ei se haittaa
Kyllä minä vielä opin kuinka pedoiltasi niskat nurin taittaa

Selite: 
Riimit tuli ihan vahingossa vaikka ei ollut tarkoitus mutta noh
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä sai hymyilemään
 

Käyttäjän kaikki runot