Huomasin sen jo paljon aikaisemmin
kuin myönsin sitä vielä itsellenikään.
Tunteeni sinua kohtaan.
Monta kertaa olin kertoa, mutta vaikenin,
ajattelin että helpompaa näin,
että kävellään tällä tiellä yksin eteenpäin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi