Otat askeleen
minua
kohti
askeleen
Keräsin rohkeuteni
koskettaa
sinua
kerään sanoja
Kuinka voin
koskettaa
jos et olekkaan
et tulekkaan
Keräsin sen minusta
joka palasen
rikkoutuneesta
Otan askeleen
lähemmäksi
sinua
Olet vielä samassa
kohdassa
vielä
Ottaisinko sinusta
tukea
sinusta
Otatko minua
kädestä
Seisomme vielä
tässä kohdassa
hiljaisessa
Pidän kiinni maasta
että
pysyn
tässä
Jos kosketan
tuletko
pidätkö minusta
kiinni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi