Mun ihminen
tuo ihminen
matkalla, matkassa
sydämessä paikka
hetkeen, hetkille
koskea kuin ei koskaan
ei koskaan vielä
eikä ehkä sittenkään
Hengitän tuttua tuoksua
tyynyssä painauma
unissa kävit täällä
unissa, kun olin muualla
Mun ihminen
Hiljaa kuuntelen, sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut