Pois

Runoilija Jet

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en saa aikaan yhtään mitään
he sanovat
kipua ja kärsimystä osaan tuottaa
huudot korvissani

se on sinun vikasi!

he eivät kestä sitä
loukkaan, tappelen ja syyttelen
ne pahat sanat polttavat minuakin
synnyttävät reikää sisälleni
reikä laajenee
ja lopulta minua ei enää ole

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kirjoitat.

Hyvin kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jet Syntymäpäivät 31.1.2009 0 Runo
Jet Sielusi 15.12.2008 0 Runo
Jet Ulos 15.12.2008 4 Runo
Jet Pilkkalaulu 13.12.2008 0 Runo
Jet Alfa 11.12.2008 0 Runo
Jet Hiljainen joulu 7.12.2008 0 Runo
Jet Pois 7.12.2008 2 Runo
Jet Missä olen? 23.8.2008 0 Runo