Pieni syysruno

Runoilija Muuan mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain elämää, ei sen enempää..
 

Illan viiletessä ne syttyvät jälleen,
nuo taivaan valotuikut
- tähdet-
kuin merkkinä alkavan syksyn

Puiden väriloisto
- ruska-
kuin luonnon ilotulitus
päättyneelle kesälle

Selite: 
Vähän etuajassa tämä runonen, mutta juolahti mieleeni saunasta jäähyllä istuessani ja olutta siemaillessani...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kohtapa - enkä kuukauden päästä - tämä on ajankohtainen, mutta olipa mikä aika tahansa niin kaunis runo.

Kauniisti maalaat syksyistä maisemaa ja tunnelmaa sanoillasi.

Tosi kiva ja kaunis syysruno!

Ihana! Syksy on paras!
Hauskaa synttäriä!!

Kaunis.
Synttärionnea :)

oih, ei vielä, onhan meilla vielä

elokuu

 

Käyttäjän kaikki runot