Pieni laulu

Runoilija Zirkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"we all assume that we rule our lives, but we can't even hold our breath"
 

Sut tänään juna-asemalla näin
sua katselemaan jäin
Et vain huomannut mua
mä aina muistan sua
ja meidän yhteistä aikaa
Kun me kahdestaan oltiin
oli se kuin taikaa
Vaan ajat nuo jääneet on taa
mä sua ajatella en nyt saa

Mä rakastin sua
vaan tiennyt en
rakastatko mua sä ollenkaan
Mä luotin vain onneen
ei totta ollutkaan
että sun kanssas kaiken mä jaan

Selite: 
Tätä omaa laulunpätkääni hyräilin jo 12-vuotiaana, siitä piti tulla suuri hitti, mutta ehkä se toimii paremmin tällä tavalla ;p
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista :> Jo 12 -vuotiaana. Kyllä tästä biisin sais ;D Ihana riimittely<3

 

Käyttäjän kaikki runot