Nimetön

Runoilija Vesitiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen tässä

ja silti en tunne itseäni
en saa otetta
luisun

mikä nyt on mennyt vikaan?

Vai onko se vain kiinni
loppujen lopuksi
jostain
mikä on syvällä minussa
juurtuneena
menneisyys
ja pelko

rakastan sinua niin kovasti
ja haluan olla tässä

mikä minussa on vikana?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot