Suhteesta ja erosta (3)

Runoilija laululintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2003
Viimeksi paikalla: 21.12.2016 3:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tosin tiedä,
aidosti en tiedä,
onko sinulla potentiaalia ymmärtää

Sieluni verhoutuu sanoihin,
jotka ovat sinulle vieraita
Ja ne asettuvat järjestykseen,
joka on sinulle käsittämätön

Siksi en suostu pukeutumaan sanoihin,
joihin sieluni itsensä kirjoittaa!
Se on liian henkilökohtaista, liian intiimiä,
liian minua

Ymmärryksesi kulkee toisella tasolla
ja herkkyytesi toisissa todellisuuksissa

En kerro, koska ymmärtämättömyytesi söisi välistämme yhteyttä

En halua paljastaa itseäni ja tuntea siten
itseäni, totuuttani ja haluani vääräksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot