Henkilökohtaisesti kaikki hajoo
Mutta tädille minä vain hymyilin
: anna tikkari niin osaan nauraa
Kuka sinä olet?
Ne kyselevät elämäntarkoitusta
kuudelta aamulta
silmissä unihiekkaa
Missä sinä olet?
Joku lupaa tähtiä, auringonpimennyksenkin
ja kaikkia pieniä kultarahoja
Mutta minä katson sinun silmiisi
ja hukun
Kysymysten myrskyssä
me menimme piiloon
leikimme kanttarellihippaa
ja nauruaakkosia
Kuinka kaikesta onkaan aikaa
veden pinta on tyyni
ja sydän arpeutunut
näitäkö ne kutsuu hyvästeiksi
unohtamiseksi
(minussa sinä et kuole,
niinkuin maailma elää,
niin kauan,
meidänkin tarinamme jatkuu
vaikka ilman sinuakin,
tämä tarina jatkuu,
tämä tarina on ikuisesti todellisuus
jota elän)
Selite:
ja se tarina jatkuu ilman suakin :<
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno, voimakas runo:)
Vaikka runon nimi on "henkilökohtaisesti hukassa" ja kaipuusta kai kertookin...niin silti miusta tässä on valtavaa vahvuutta. On kyky pukea tunteensa näin kauniiksi, koskettaviksi ja upeiksi sanoiksi.
Kaunis runo :)
hieno, voimakas runo:)
Vaikka runon nimi on "henkilökohtaisesti hukassa" ja kaipuusta kai kertookin...niin silti miusta tässä on valtavaa vahvuutta. On kyky pukea tunteensa näin kauniiksi, koskettaviksi ja upeiksi sanoiksi.
Kaunis runo :)