Rakkauteni

Runoilija sateenvarjonkahva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 Valo on rakkauteni.

Valo toi lämmön kylmään sydämeeni,

sulatti pois pelot, karkoitti murheet.


   Ilo on rakkauteni.

Ilo antaa minulle syyn hymyillä,

se saa minut nauramaan tehden minusta ehjän. 


   Elämä on rakkauteni.

Elämä kuljettaa minua minne ikinä sydämeni haluaa, 

ja minun sydämeni haluaa sinun luoksesi.


  Sinä olet minun 
valoni, iloni ja elämäni.
Selite: 
Sinulle rakkaani : )
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot