Historian synkässä varjossa

Runoilija Jonkka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällä etusivulla on kompressoituja otteita elämästä. Laulujen sanoituksia-sivulta löytyy vuosien varrella syntyneitä tekstejä. Äänitettyjä lauluja voit kuunnella kotisivu-osoitteessani. Sadut/tarinat sivu sisältää tarinoita, jotka ovat kasvaneet ulos lauluista.
 

menneen ajan vapaana vankina
sovittelen kylmiä kahleita
tunnen hullun Faraon ja muut
mielipuolet, jotka erottuu
menneen ajan vapaana vankina
hetken aikaa osana maalausta
peityn tykin jylinään,
joka niittää elämää

historian synkässä varjossa
sovittelen kylmiä kahleita
historian synkässä varjossa
hetken aikaa osana maalausta

menneen ajan vapaana vankina
kappaleena oppikirjassa
löydän uuden mantereen,
hukun suuriin unelmiin
menneen ajan vapaana vankina
kuun varjoisella puolella
valtaan taivaankappaleen,
kylmän kiven tomuineen

historian synkässä varjossa
kappaleena oppikirjassa
historian synkässä varjossa
kuun varjoisella puolella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot