Nimetön

Runoilija -Lilian-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fiilisrunoilija ja tarinankertoja.
 

Kun minua ei ole.
On vain erilaisia eleitä,
on sanoja, peilikuvia, ihmisiä.

Mikä minä olen?
Kliseinen tyhjä kuori.
Koetan huudella ja ravistella,
tule esiin!
Tarvitsen sinua elämääni.

Elämä on näyttänyt huonot puolensa,
ja aivan liian monta kertaa.

Minua pelottaa.
Ilman minua ei ole halua, tahtoa elää.
Koetan maanitella, elämässä on paljon kaunistakin!
Mutta en uskalla uskoa.
En uskalla kokeilla.
On helpompi pysytellä piilossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisan surullinen hyvä runo. Ja onhan toki elämässä paljon kaunistakin,kun vain oikein silmin osaa katsoa.

 

Käyttäjän kaikki runot