Mikä se on?

Runoilija ShaDow13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"..kun sä putoot, niin sä putoot maahan asti, ja jos sä tiput korkeelta, se sattuu saatanasti..."
 

Mikä tuottaa tuskaa,
sekä onnea?

Mikä saa ihmisen itkemään ja suremaan?

Kaipaamaan?

Vihaamaan?

Se joka voi saada olon tuntumaan yksinäiseltä?

Tunne,
joka saa kädet tärisemään,
sydämen hakkaamaan täysiä,
joka saa meidät jännittämään?

Mikä saa meidät kaipaamaan jotakuta vierelleen?

Mikä on tuo tunne?

Rakkaus,
se se on.
Tuo tunne,
toisaalta maailman paras,
toisaalta maailman tuskaisin..

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot