Dramaqueen

Runoilija Tyyne79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2003
Viimeksi paikalla: 28.12.2021 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä olen vielä liian auki

sielussani liikaa sanomatonta tuskaa


Sinä,
minun pelastava enkelini


Ei minua ketään osaa korjata

enkä tiedä, tahdonkaan


Sinä
voit vain pahoitella menneisyyttä


Tietäisitpä

miten pahoillani minä olen
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot