9.8.2007

Runoilija YcHm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuska asuu sielussa jonne tyhjyys kodin tehnyt on *********************************************fame and fortune, it's all right. I'll be waiting for you on a jugdement day.
 

Maalasin menneen hiljaisin värein
pehmein siveltimin
näkymättömin vedoin

Hiukan tulevaa hahmottelin haalealle paperille

Niiden välillä on tasapaino
kuin musta ja valkoinen
ja kaikki sävyt välillä sen

Piirsin läpi menneen
haalistuvat maisemat

Onnistuneet kuvat sydämestä valuvat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot