Päivät kulkee kuin sumussa
tuossa lääke pöpperössä.
Ketipinor vasten yötä unta tasottavaa.
Lääkkeillä levon saan.
Masennus on vaivani mun vuosia ollut
ei poistu koskaan siispä oppia elämään nytkin on pakko.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi