55 vuotias äiti työkyvyttömyys eläkkeellä oleva.
kahden dysfaatikko lapsen äiti,molemmat huostaanotettu
vuosia sitten.Sekä tyttären äiti ja mummo nyt yhdelle lapsen lapselle
Nyt on runokirja kirjoitettu
nimellä sinä olit maailmani joka löytyy mediapinnalta ja muualta.
Tilaa kirjani jos runoni kiinostaa.
Kommentit
Sivut