lasken onnen enkeleitä
lasisia sirpaleita
lattialta
.. yksi
... kaksi
.... kolme
..... shh
hiljaisuus rikkoo
äänekkäimmänkin miehen
kovuudellaan
suolaiset saatanat
koskettavat huuliani
ilkeillen heikkoudellani
en ollutkaan valmis
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi